Onze Show

"HelderPop" is een radioprogramma van Regio Noordkop dat zich uitsluitend richt op muziek en nieuws van muzikanten uit Noord-Holland Noord. Sinds de start van HelderPop in oktober 2021 hebben we veel vooruitgang geboekt. Zo hebben we ontdekt dat er in de regio veel goede, nog onbekende muzikanten zijn maar ook dat de regio in het verleden veel getalenteerde muzikanten heeft voortgebracht. "Helderpop" wordt gepresenteerd door Simon Slot samen met sidekicks Fred Colli en Frank Kok

Naast muziek en nieuws biedt HelderPop ook een podium aan regionale muzikanten om live te spelen en hun muzikale geschiedenis te delen. Hiervoor hebben we Sitekick Fred Colli in ons HelderPop-team, een ervaren geluidstechnicus die de muzikanten goed begrijpt, waardoor er tijdens de optredens altijd een goede live mix is. Het uitzenden van live optredens is een vak apart, omdat je, in tegenstelling tot in een opnamestudio, niets over kunt doen. We zijn dan ook trots en blij dat de muzikanten ons hun vertrouwen schenken.

Het doel van HelderPop is om muzikanten een podium te bieden en luisteraars mee te nemen in de wereld van onze regionale muzikanten. We hebben vaak primeurs en draaien bijvoorbeeld als eerste de nieuwste singles van muzikanten en ze treden graag live bij ons op in de Regio Noordkop-studio. Daarnaast brengen we nieuws over de muzikanten en promoten we hen zo veel mogelijk via onze digitale kanalen.

De kwaliteit van de muziek die we draaien in HelderPop is hoog en dat komt natuurlijk allereerst door onze fantastische muzikanten, maar ook door een aantal hoogwaardige opnamestudio's in onze regio."