Vrijdag 15 maart tweede editie van Helderpop On Stage!

Na het succes van "HelderPop Live" smaakte het naar meer voor de makers van het Regio Noordkop-programma “HelderPop”, Simon Slot, Frank Kok en Fred Colli. Daarom hebben zij niet alleen besloten om dit evenement jaarlijks te herhalen, maar ook om een maandelijkse spin-off te creëren onder de naam "HelderPop OnStage".

Elke derde vrijdag van de maand wordt HelderPop OnStage live uitgezonden vanuit de kleine zaal van Hotel Den Helder. De makers streven ernaar het programma een extra impuls te geven door hun show te geven voor en met een live publiek. Entree is gratis.

Na het overweldigende succes van de eerste HelderPop OnStage, is het tijd voor de 2e editie op vrijdag 15 maart, en we hebben iets speciaals voor jullie in petto - de sensationele band Days Of Sway!

Days of Sway, een krachtige formatie bestaande uit drie buitengewoon getalenteerde mannen, ze nemen je mee op een muzikale reis die je niet wilt missen. Met hun strakke songwriting, een vleugje tijdloze jaren zeventig 'je ne sais quoi', en een onweerstaanbare mix van rebelse rock, popemotie en indie panache, weet Days of Sway zichzelf keer op keer te herdefiniëren, zowel bij elk nummer als bij elk optreden.

Dit dynamische trio, gevormd door Gio op gitaar/vox/synth, Jeremy op bas/vox en Ben op drums/vox/samples, heeft in de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een band die staat als een huis en het publiek uit zijn dak laat gaan.

De show begint om 19.00 uur met het draaien van de beste muziek uit de regio, het laatste nieuws uit de muziekscene en een interview met de leden van Days of Sway. Rond 20.00 uur zal het optreden van Days of Sway plaatsvinden.

Tijdens de eerste editie van On Stage betraden zowel jonge als ervaren artiesten het podium tijdens de jamsessie, wat resulteerde in geweldige en spontane optredens. Ook tijdens deze editie kan iedereen na 21.00 mee doen om te jammen. Stiekem hopen wij dan nieuw talent te ontdekken

De toegang is gratis, dus ben jij (of ken jij) iemand met muzikaal talent? Kom langs, doe mee of kom luisteren naar het vele talent dat onze regio rijk is.

Helderpop On Stage Editie 2

Volg ons Helderpop On Stage Facebook Event